Jag och D är eniga, mat med bröd är det bästa som finns. Och även fast jag numera bor i staden med det bredaste veganpizza utbudet i sverige, så är ju faktiskt den hemlagade varianten en helt annan grej än den man köper på stan. Dessutom brukar mina köp-pizzor inte vara så snälla mot plånboken, då jag under pressen över vilka ingredienser jag ska välja, alltid får extrem beslutsångest och det allt för ofta resulterar i att jag utbrister ett "jag tar ALLT!". Så dessvärre blir det ingen storstilad bloggcomeback, jag tänker inte ens skryta med att ha gjort min egen helt underbara tomatsås eller bakat den mest fantastiska pizzabotten världen skådat (blanda vetemjöl, vatten, olja, salt och bakpulver till en "utkvalings-vänlig" konsistens). Men däremot var toppingen noga planerad och diskuterad. För att pizzabaket dessutom skulle skulle bli sådär fantastiskt som vi båda hoppats på, så utövades min och D´s favoritlek dvs "Gissa-vad-jag-är-sugen-på-leken" minst ett 20-tal gånger innan. Resultatet blev fruktansvärt oflottigt, men galet gott ändå och hela lilla familjen åt som om att det inte fanns någon morgondag.

Top Notch Pizza Topping
Gul paprika
Färska Champinjoner
Körsbärstomater
Purjolök
Pumpakärnor
Soltorkadtomatpesto
Tofuline Cream Cheese Orginal
Ruccola (både innan och efter ugnen)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar